Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

zaterdag 12 januari 2013

Woonkamer

Eigentijdse Hertenkop 

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een oud huis uit 1910, inclusief 4 schouwen. De schouw in het zitgedeelte is inmiddels voorzien van een grote spiegel. Maar ja de andere schouw in de woonkamer daar moest ook wat moois komen. Ik heb er een eigentijdse hertenkop voor gemaakt. 

Hoe heb ik dit gedaan. Ik heb gezocht naar een ovale lijst in barok stijl. Helaas is het niet gelukt een echt oud model tegen een leuke prijs te scoren. Vandaar dat ik er een bij de IKEA heb gekocht, de Ung Drill. Deze heb ik zilver gespoten en de achterwand behangen met een leuk printje. Bij de Bijenkorf heb ik tussen de kerstspullen uitverkoop een hertenkop met glitters gevonden (door mijn man inmiddels Mister Lover Lover genoemd, maar dat even terzijde). Tegenwoordig kun je op verschillende plekken nep hertenkopen vinden. En anders is het ook leuk om een gestileerde versie op je behangetje te schilderen.

Voor nu het resultaat van Mister lover lover bij ons aan de schouw.


Mister Lover lover
2 opmerkingen:

  1. Welke spuitverf heb je gebruikt echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen