Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

dinsdag 23 april 2013

Tuin en balkon

Pallettuin door de seizoenen heen

Bij blogger kan je bij houden hoe vaak en wanner welk bericht word bezocht. En nu de zonne strallen zich eindelijk laten zien aan ons, merk ik dat het pallettuintje weer veelvuldig bezocht. Vandaar dat ik heb besloten jullie de komende tijd op de hoogte te houden van mijn tuintje en om tips te geven hoe je hem een jaar lang gezellig kan houden met verschillende bloemen en planten.

Afgelopen najaar heb ik het tuintje voel gestopt met allerlei bollen, maar het handigste is natuurlijk om   er al meteen rekening mee te houden en er bollen en zaadjes in te stoppen met de opmaak van het geheel. Van de week ben ik ook begonnen met het zaaien van Lathyrusjes in de bovenste bak. Ze gaan straks lekker kimmen en het leuke van dit plantjes is dat je de bloemetjes er uit moet halen om nog meer bloemen te krijgen. Dus naast een bloemen wilde op je balkon of in de tuin kan je je woonkamer ook heerlijk laten geuren. Als de bollen weer zijn uit gebloeid komt er weer heerlijk een jarig spul in. Ook dan zal ik weer een foto plaatsen met tips om het hele jaar door plezier te hebben van je pallet.


Tuintje met het resultaat van de uit gekomen bollen1 opmerking:

  1. Ja, ik vind dit zelf ook echt heel erg leuk! Ik heb maar een heel klein balkonnetje, maar ik vind het wel erg leuk om die gezellig te maken. Omdat ik er ook nog graag zelf zou willen zitten, wil ik niet alles vol zetten met bloempotten. Zo verticaal tuinieren is dus echt dé oplossing voor mij, dit ga ik zeker komend voorjaar weer doen!

    BeantwoordenVerwijderen