Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

zondag 25 januari 2015

Versiering

Hoera een meisje

Het is al weer bijna een jaar geleden dat ons meisje geboren werd, en ongeveer een maand of tien geleden dat ze thuis kwam. Dit blog lag dan ook al een tijdje op de plank maar was ik enigszinds vergeten. Vandaar dat ik hem nu plaats ook al word onze kleine smurf donderdag alweer 1 jaar oud.

Een paar dagen voordat we Veere eindelijk mee naar huis mochten nemen, na 7 lange weken heen en weer reizen. Heb ik het huis versiert in "hoera een Meisje" stijl. Het meeste heb ik uit de feestwinkel vlak bij ons. Hoe graag ik het allemaal zelf had willen maken, de puf was er even niet. Natuurlijk hadden we de hoera een meisje slinger voor de ramen, en hingen er (oke ze hangen er nog steeds) rose slingers met voetjes en speentjes door de woonkamer. Voor de stapel kaarten die we gekregen hebben hing en rose "afzet lint" door de kamer waar we alle kaarten aan hebben geniet. En op de voordeur natuurlijk een krans. Daarnaast heb ik een glazen pot waar een kaasje in hangt,  gevuld met een flesje, veertjes, ponpoentjes en een half pak rosemuisje, en heb ik er een rose lintje om heen gestrikt. Heel simpel maar wel heel leuk. Deze pot gebruik ik trouwens vaker, ieder seizoen pas ik de inhoud aan. Dus dit idee is niet alleen om een kleine spruit te verwelkomen. Met kerst was hij gevuld met gekleurde kerstballen, en in de herfst met mini pompoenen en mos. Met pasen dit jaar kwam Veere thuis, maar het idee was witte veren en eitjes. Voor de volgende verjaardag denk ik dat ik iets ga doen met confettie ofzo. Wanneer ik meer foto's heb van voorbeelden met deze en andere schalen, zal ik er een volledig blog aan wijden. Voor nu alleen de pot met een overdaad aan baby meisjes rose. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten