Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

woensdag 1 juni 2016

Kinderen

Kabouters tegen de zon

Ik hoop niet dat het saai word maar de ouders zijn zo blij met de zonneschermpjes dat ik tegenwoordig voor iedere baby die word verwacht in onze omgeving er 1 maak. Zo ook voor de dochter van mijn beste vriendin. Een paar weken geleden liet ik al een sneak preview zien van dit schermpje. Het was nl 1 van de cadeautjes uit het 10 dagen pakket voor de ouders van Merel. Dit schermpje heb ik gemaakt van een stofje van het door mij zo geliefde merk Michael Miller Fabrics. Heel veel uitleg zet ik dan ook niet neer in dit blog, want de uitleg kan je  hier vinden, maar het geeft zo langzamerhand wel een leuk overzicht van wat een ander stokje wel niet doet en hoe makkelijk het dus is om iets naar je eigen style te transformeren.
Zelf vind ik dit trouwens wel 1 van de leukste, dat komt natuurlijk door het super cute stofje en omdat deze voor een meisje was en ik dus inplaats van een sierrandje van biaisband een leuk kantje heb gebruikt.


En zo ziet hij er uit in het gebruik op de kinderwagen tijdens een heerlijk zonnige dag.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten