Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

woensdag 14 november 2012

Bloemen

Tulpenvaas

Het is wat stil op het blog maar er gebeurt hier veel. We zijn verder gegaan met een verbouwing die mijn man vorig jaar was gestart voor de babykamer. Na de dood van Djeppe heeft hij het gereedschap even laten liggen, maar nu de rust weer wat is terug gekeerd hebben we besloten het geheel af te maken. Zitten we bij een eventuele volgende zwangerschap in ieder geval niet met de verbouw stress. Als het af is volgen de foto's. 

Wat heb ik jullie dan om te laten zien? Ik ben dol op verse bloemen in huis. Ik haal altijd wat bossen op de markt of bij een klein schattig zaakje hier in de buurt. Ik laat het niet samenstellen maar ga thuis lekker aan de slag. Nou hebben we van de zomer een heel leuke tulpenvaas gekocht bij de fairtrade winkel. En dat is toch een handig ding. Met een paar bloemen heb je al een lekker vol geheel. Zoals bij het geheel dat ik van de week heb op gemaakt. Ik heb tien kleine bosjes met een roos en wat restafval van een ander boeket dat ik had gemaakt, in de tien piep kleine vaasjes van de tulpenvaas gestopt. Het geeft een erg leuk resultaat en je gebruikt de kleine bloemetjes die niet in de grote vazen passen ook nog eens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten