Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

maandag 23 december 2013

Feesten

Reindeer noses

Zo het heeft even geduurd voor ik de tijd en vooral de puf had om weer een blog te schrijven. Allereerst een kleine up-date. Ik ben nog steeds zwanger en wel van een kleine meid deze keer. Ze doet het heel erg goed en sinds afgelopen zaterdag ben ik langer zwanger dan ooit in mijn leven. Nog een paar dagen en dan ben ik 24 weken, (nog niks maar) mocht er wat gebeuren dan maakt "fonzie" een kleine kans. Natuurlijk hoop ik dat ze tot eind maart begin april blijft zitten. En komt op het moment dat de artsen vinden dat het tijd in om mij in te leiden, wat zo tussen de 37 en 38 weken zal gaan zijn.

Maar nu waar dit blog voor is, creativiteit.

Zo vlak voor de feestdagen wil ik jullie toch wat leuke dingen laten zien. Er is nl niet veel gebeurd de afgelopen maanden, maar natuurlijk heeft de voordeur weer verschillende kransen gehad. Ben ik bezig met meubeltjes en decoratie voor de babykamer. En heb ik een paar kerst cadeautjes zelf gemaakt.

Zo heb ik vandaag een kleinigheidje voor onder de boom gemaakt, maar ik moet zeggen dat als ik eerder had geweten dat het zo leuk zou gaan zijn, ik er eigenlijk onze kerst kaarten van had willen maken. Ik kwam het idee tegen op http://pinterest.com/. En ik heb er mijn eigen draai aan gegeven.

Zie hier de reindeer nosesVoor de afbeelding heb ik gebruik gemaakt van gratis vector plaatjes, die ik via google image heb gevonden. Deze plaatjes heb ik samen met de teksten in illustrator verwerkt tot een etiket. Deze vector plaatjes kan je ook in photoshop bewerken. Heel veel verstand heb ik er niet van maar je kan natuurlijk ook ander "knip" en "plak" werk op de computer doen, of zelf gaan tekenen of echt knippen en plakken om een etiket te maken. Ik heb naast de voorkant met het rendier ook een achter kant gemaakt met onze kerstwens voor de gene voor wie de neuzen zijn. Om het etiket nl goed te kunnen bevestigen moet je hem toch dubbel vouwen en om het zakje heen vouwen.

Voor de zakjes heb ik gebruik gemaakt van plastic cadeau zakjes, zoals bijvoorbeeld deze maar even google en je vind nog veel meer mogelijkheden.

Als neuzen heb ik Maltesers en een grote rode kauwgombal gebruikt. Het zakje dicht geniet en het etiket er op bevestigt. Simpel maar erg leuk al zeg ik het zelf.


Het etiket dat ik voor ons zelf heb gebruikt 


Etiket zonder tekst op de achtkant mochten jullie hem willen gebruiken

Fijne feestdagen, en een creatief 2014.
Ik hoop weer wat frequenter te bloggen maar dat hangt helemaal van het kleine meisje in mijn buik af.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten