Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

dinsdag 31 december 2013

Feesten

Pietenkrans

Nog even op de valreep van 2013, een project dat ik had gemaakt met Sinterklaas. Misschien een idee voor Sint 2014. Voor nu allemaal een heel mooi uiteinde en ik wens jullie een geweldig 2014.

Zo als ieder jaar komt de Sint na een lange optocht met heel veel pieten door onze straat op weg van zijn boot die is aangelegd in Scheveningen naar het centrum van Den Haag. Om mee te kunnen doen aan de feest vreugde heb ik dit jaar dan ook een krans gemaakt in pieten stijl.


 Stef kwam bij ons op het balkon de optocht bekijken

Hij is echt heel simpel te maken. Men neme een zwarte boa, een rieten basis krans, een lint en een pietenpet (je kunt er zelf 1 maken maak ik heb er heel simpel 1 bij de Albert Heijn gekocht. De boa heb ik om de krans gewikkeld, en vast gezet met een paar spelden. Vervolgens heb ik de pet er ook met spelden op vast gezet het lint er omheen gestrikt en aan de deur gehangen.De foto's van de krans aan de deur werden niet zo mooi, ik denk door het licht. vandaar dat ik hem even op de grond heb gelegd en zo gefotografeerd. met al dat zwart is het contrast er moeilijk te zien, maar geloof mij het was een hele leuke krans.Geen opmerkingen:

Een reactie posten