Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

donderdag 20 februari 2014

kinderen

Veere Jente Dieuwke

Net na dat ik dacht ik kan de boel wat betreft hippe-huisvlijt weer een beetje oppakken, werd ik opgenomen. Ik ging ook deze zwangerschap richting zwangerschapsvergiftiging, ik heb de bevalling nog 10 dagen kunnen uitstellen maar op 28 januari zijn ze begonnen met inleiden. En uiteindelijk is onze dochter, Veere op 29 januari met een spoedkeizersnede geboren. Ze was toen 28 weken en 4 dagen. Inmiddels is ze al weer meer dan 3 weken oud, en ze doet het geweldig. Ze ligt niet meer in een academisch ziekenhuis, maar in een kinderziekenhuis bij ons in de buurt.

Het zal nog wel even duren voor ik weer heel actief met hippe-huisvlijt zal zijn. Maar ik popel om wanneer de rust is weer gekeerd en onze kleine garnaal thuis is. heerlijk voor haar aan de slag te gaan. Dus mensen heb geduld, er komen weer ideeen maar voor nu vraagt mijn mooiste zelf gemaakte project gewoon een beetje veel aandacht.En moet ik ook nog echt herstellen van de bevalling.

Ons gezin!!!!!

Eerste keer met kleertje

Eerste badje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten