Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

zaterdag 30 juni 2012

Tuin en balkon

Vol met bloemen en bijtjes

Van de week zat ik op het balkon en realiseerde mij hoe mooi het pallet-tuintje erbij stond. Ik wilde jullie dit niet onthouden vandaar hier een foto van het mini tuintje op zijn mooist. De bijen zijn er ook dol op, zo leuk als je realiseert dat er ergens in een bijenkas gedanst wordt om de anderen op de hoogte te stellen van jouw tuin. Blijkt hij ook nog eens goed voor de natuur te zijn.

3 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee! Ik wilde altijd al een pallet bank, maar zo kan het natuurlijk ook. Hoe gaat het met het water geven van de bloemen? Loopt het overige water dan over je balkon of valt dat mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er inderdaad erg leuk uit! En zeker als je weinig ruimte hebt (zoals op een balkonnetje) is zo'n bloembak een goed idee. Wel vraag ik me af of de bloemen het lang erin volhouden, kun je hier iets meer over vertellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je moet ze wel goed water geven (maar dat is met alle potten op je balkon) dan doen ze het super. aangezien het daar bij mij nog wel eens de mist in gaat. Vooral dit jaar met een nieuw bakke dochter, heb ik het plan er volgend jaar 1 te gaan maken met een irrigatie systeem. Mocht dat mij lukken dan komt er natuurlijk een uitleg te staan op dit blog.

   Verwijderen