Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

zaterdag 2 juni 2012

Gebruiksvoorwerpen

Voorraadbussen

De hertjes die ik vorige week op Terschelling heb gekocht hebben een bestemming gekregen. Ik heb er voorraadbussen mee opgeleukt. Wij hebben in de keuken een paar potten van Alessi staan waar ik helemaal dol op ben, alleen erg prijzig. Al rondsnuffelend op het internet kwam ik een leuk idee tegen, wat erg goed past bij onze Alessi-potten. Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven en zie hier het resultaat. Op internet hadden ze het met mooie glazen potten gedaan die eerder een functie van jampot of iets dergelijks hadden. Ik vond alleen die jampotten die ik tegenkwam te klein. Ik denk dat de voorbeelden die ik zag in Amerika gemaakt waren want wat ik mij herinnerde van de supermarkten daar is dat je alleen mega potten jam en pindakaas kon kopen. Hier in Nederland houden we het wat kleiner.


Dus ik heb een paar mooie potten gekocht bij de Ikea. De hertjes er met 2 componentenlijm op geplakt en met een spuitbus  in 1 kleur gespoten. Ik vind ze erg goed geslaagd, ik denk dat er in de toekomst wel cadeautjes met bv eigengemaakte koekjes, scrub of jam in zullen zitten.4 opmerkingen:

  1. Lynn ik heb je even gegoogeld want ik heb een pakket ontvangen dat is bestemnd voor jou. Het huisnummer is fout. Je kunt het komen ophalen op nr 191 Groet, Aad

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. beste Aad ik woon op 191 en misschien dat de straat naam niet klopt mijn email is lynn.siebe@gmail.com misschien dat we op die manier wat meer prive de gegevens kunnen uit wisselen welke straat is het bezorgt dan

      Verwijderen