Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

donderdag 31 mei 2012

Schilderijen

Een schilderij plus

Vroeger was het bij ons thuis gebruikelijk om 2 naschoolse activiteiten te doen, er zaten echter wel voorwaarden aan. Zo moest er een sport bij zitten, was ik niet de grootste fan van ik heb dan ook voor verschillende vormen van dans gekozen. En is cultureels (daar koos mijn zusje dan weer voor dans want zij stond het liefst de hele dag op een sportveld). Ik daarin tegen was het meest blij met deze vorm van naschoolse vermakerij, jaren heb ik op teken/schilder les gezeten, heerlijk. Nu bleek ik later meer te hebben met het 3 demensionale, maar zo af en toe grijp ik weer naar de penselen. Maar dan wel om het interieur te verfraaien. Zo is dit schilderij ontstaan, ik zat met een lege muur in mijn maag en er mocht niet zomaar iets hangen. Dus doek van juist formaat gekocht (soms span ik zelf maar ik vind het meestal te veel gedoe), de ezel er bij gepakt en de koude wintermaanden waren weer gevuld. Het gevoel dat ik het schilderij wou laten uit stralen kreeg ik echter niet te pakken en uiteindelijk kwam ik op het idee om het niet alleen met verf te maken. De pogingen om sparkels te schilderen heb ik weer weg gehaald en heb een hoop nep strass steentjes gescoord op internet. Vervolgens met een trasparante lijm opgeplakt en daar was mijn glinsterende versiering voor aan de muur. 


Wanneer de ezel weer lonkt wil ik schilderen ook eens gaan combineren met stukjes overgebleven stof, of andere dingen die uitstekend geschikt zijn voor hergebruik.Geen opmerkingen:

Een reactie posten