Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

vrijdag 18 mei 2012

Cadeautjes

Mevrouw de Vries

Vandaag zijn we uitgenodigd bij mijn oom en tante. En dan breng je natuurlijk iets leuks mee. In deze tijd van het jaar vind ik het altijd leuk om iets voor in de tuin te geven. Maar bij mijn tante zit ik dan met een probleem. Ze hebben 2 kippen: Calimero en Mevrouw de Vries. En die beesten eten alles wat los en vast zit. Dus ook de planten die je in de tuin zet. Ze hebben ook een voortuin. Daar kan het ook in staan, dus hebben we een leuke paprikaplant gekocht. Om toch een knipoog te geven naar die gekke beesten heb ik een bloempot beschilderd met de tekst: Dit is geen Kippenvoer!!! Mevrouw de Vries.


Wat heb je nodig voor het schilderen van een bloempot. Aangezien het een last minute project was heb ik de pot gespoten met een spuitbus. Vervolgens heb ik de tekst en het plaatje dat ik er op wilde uitgeprint. En met carbonpapier overgetrokken op de pot en ingeschilderd. Heel simpel, niet al te veel werk en toch persoonlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten