Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

woensdag 30 mei 2012

Leuke winkeltjes

Kdo&zo

Maandag 2e Pinksterdag zijn we weer thuis gekomen van een paar dagen Terschelling. En als ik daar ben moet ik altijd even naar een paar leuke winkeltjes. Deze keer zet ik Kdo&zo in Midsland in het Zonnetje. Het is een superschattig winkeltje, waar je kan slagen voor heerlijke hebbedingetjes , mooie meubels, leuke accessoires maar ook heel leuk kinderspeelgoed. Ik word altijd heel hebberig in het winkeltje. Er is alleen een nadeel ik kan nooit kiezen. Ik mag van mijzelf dan ook één dingetje uitzoeken, want anders kom ik nooit meer thuis. Er is zo veel dat ik het nooit meer mee terug krijg op de boot. Ik heb er al verschillende leuke dingen gekocht, meestal cadeautjes voor de thuisblijvers. Maar deze keer heb ik mijzelf verwend met een aantal plastic hertjes. 


Deze zien jullie binnenkort  terug in een ander project dat ik in mijn hoofd heb. Wat? dat blijft nog even een verrassing. Maar voor iedereen die een bezoek brengt aan het mooie Terschelling, bezoek naast de prachtige natuur ook eens Kdo&zo, zeker de moeite waard.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten