Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

dinsdag 15 mei 2012

Schilderijen

Een Schilderij

Al jaren hangt ie in de woonkamer, en toen er even geen plek was heeft hij bij mijn ouders gelogeerd: mijn favoriete schilderij dat ik ooit heb gemaakt. Ik vind hem zelf erg mooi, maar het meest gaat hij aan mijn hart om wat het maken er van voor mij heeft betekend. 11 jaar geleden ben ik behoorlijk ziek geworden met als gevolg kilo’s Prednison in de loop van de jaren en heel veel thuis zitten. In het begin dat ik dat spul slikte lag ik hele nachten wakker. Het deed iets met mijn vermogen om in slaap te komen, met piekeren als gevolg. Om daar van af te zijn ben ik in de nachtelijke uren gaan schilderen en het eerste werk was dit schilderij. Het idee kwam in mijn gedachten op de avond dat ik via de eerste hulp werd opgenomen, en het bleef maar hangen in mijn hoofd. Uiteindelijk heeft het flink wat nachten gekost maar dit schilderij is het bewijs dat wat er ook gebeurt ik altijd creatief kan zijn. En ik vind hem gewoon nog steeds supermooi en prettig om naar te kijken. Stiekem zou ik  ooit nog wel eens een vloerkleed met dat motief willen laten maken. Lijkt mij zo gaaf; wie weet??1 opmerking:

  1. Hallo Lynn, Wat een prachtig schilderij en wat een bijzondere betekenis zit er aan.. Leuke blog trouwens.. ik ga je volgen! En volgens mij kunnen we voldoende ideeen uitwisselen als ik het zo lees...

    Groet!
    Bianca
    D'oude kans

    BeantwoordenVerwijderen