Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

zondag 17 maart 2013

Feesten

Kuikentjeskrans

Nieuwe feestdag, nieuwe feestkrans op de voordeur. Pasen deze keer, ik heb gekozen voor een groene moskrans. Je kan hem zelf maken door een kale krans bij de bloemenwinkel of tuincentrum te kopen. Dit doe je door plakken mos met draad rondom de krans te bevestigen. Ik heb gewoon een kant-en-klare krans gekocht omdat het een stuk goedkoper was dan zelf met losse mos aan de slag te gaan.

Verder had ik overal (tuincentrum, bloemenwinkel en supermarkt, je vindt ze echt overal) kleine kuikentjes gekocht, heel veel gele en voor de afwisseling een paar gekleurde. Voor een speels effect heb ik onderaan de krans het zwaartepunt gemaakt. En dan naar boven toe steeds minder kleine kuikentjes bevestigd. Hoe ik ze heb vastgemaakt: ik heb steeds lusjes om de pootjes gemaakt met een klosje naaigaren en op die manier alle kuikentjes bevestigd. Een groenlint aan de bovenkant om aan de deur te bevestigen, en de voordeur voldoet weer aan het jaargetij.Vrolijk Pasen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten