Pimp and upcycle your life

Bij hippe huisvlijt vind je allerlei leuk ideeën om je interieur, kledingkast, eten, cadeautjes en wat je nog meer kunt verzinnen in je leven een persoonlijke touch te geven. Een beetje recycling en een beetje van jezelf. Ook als je zelf niet handig bent is het mogelijk om een van de voorbeelden in bezit te krijgen, je kunt dan contact met mij opnemen en in overleg bepalen we dan de prijs en maak ik het voor je.

woensdag 5 juni 2013

Ideeën

Pimp je schoenen

Opleuken, pimpen, verbouwen na zoveel op het web te hebben rond gespeurd ben ik er echter dat werkelijk waar alles in je eigenstijl gecreeërd kan worden. Dus waarom niet ook je schoenen.

Mijn oog viel een tijdje geleden op een aantal kunstenaars die prachtige dingen deden met schoen, zoals deze van taylor saysOf deze van Figgieshoes. Hand beschilderde bruidsschoen, echt prachtig.


Bij het zien van deze juweeltjes, kreeg ik gelijk zin om mijn heels ook onderhanden te nemen. Ik weet het niet iedereen snapt de fasinatie omtrend schoenen, ik denk dat er een speciaal gen is dat je er gevoelig voor maakt. Maar ik hou van die dingen, ik zou zo graag weer op hoge haken willen kunnen lopen. Maar helaas mijn benen worden steeds slechter zodat ik er allen nog maar zittend mee overweg kan. Wat ik dan ook gewoon doe en voor het lopen een paar ballarina's in mijn hutkoffer handtas prop. Probleem opgelost

Maar voor nu terug naar de schoenen, ik weet niet of jullie wel op mijn biecht zatten te wachten. Ik dacht als kunstenaars zulke mooie dingen maken dan moet er meer te vinden zijn op het web. En ja hoor, ik ben blijkbaar niet de enige met het gen. Hieronder volgen een paar leuke tutorials om creatief met je "oude" schoenen om te gaan. Zodat ze weer door kunnen voor een volgende ronde.

Als eerste een tutrial om ook je zolen te beschilderen a la louboutin, of maak er net als de boven staande kunstenaars een mini schilderij op


Ik kon niet achter halen van wie deze werkbeschrijving is, maar in ieder geval bedankt.

Bij de volgende leggen ze je ook uit hoe kleur toe te voegen aan je zolen maar dan weer anders.Deze is ideaal voor een zomerse miskoop, of bandjes die te erg beschadigd zijn.
De volgende link heet een uit gebreide beschrijving om je schoenen helemaal bij je nieuw gemaakte jurkje te laten passen.Ik heb gemerkt bij de kleine meisjes in mijn omgeving dat, wanner je het schoenen gen hebt. Het al jong tot uiting komt dus de volgende voorbeelden zijn ook erg leuk voor kids.

Neem deze nou, cute.En nog zo eentje


Als laatste nog een briljante oplossing voor die Oooo zo nodig maar lelijke regen laarzen. Ik ga het zeker doen met mijn herfst exemplaren.


Op het web zijn nog veel meer ideeën, maar ik vond dit de leukste. Heb jij nou ook een idee waarvan je vind dat het niet mag ontbreken laat het mij dan weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten